Tilaaminen ja hinnasto * Kankaat ja langat


TILAUSHEVOSIA VALAKIASTA!HUOM! Tilausten toteuttamisessa ja toimittamisessa on työkiireiden ja elämäntilanteen vuoksi viivettä. Toivon siis tilaajilta rutkasti kärsivällisyyttä!

HUOM! Tällä hetkellä en valitettavasti voi toimittaa hevosia täytteineen.Hevoset valmistetaan alusta loppuun käsityönä. Olen piirtänyt hevosten kaavat itse ja ompelen ne siististi ja huolellisesti käsin. Silmät ja sieraimet ovat pääosin huopaa ja nekin on kiinnitetty ommellen; valopilkut ovat akryylimaalia ja kestävät täten vettä leviämättä. Korvat ompelen niinikään käsin ja käytän niiden sisällä rautalankaa ja muuta koviketta, ja lopuksi kiinnitän nekin huolellisesti ommellen. Harjan kiinnitän lanka kerrallaan ommellen. Tummennokset kestävät normaalia käyttöä, mutta kulunevat ajan kanssa. Harjausta tai vettä ne eivät kestä.


Ensisijaisesti hevoset postitetaan maksun saavuttua ilman keppiä ja täytteitä, ykkösluokassa ja kirjekuoressa.
Erityisen paksut tai painavat tilaukset postitetaan postipakettina ykkösluokassa.
Täytteineen tilattuna hevosen hintaan lisätään +15 € ja se sisältää postituksen ja täytteet. Kepin ja täytteiden kanssa tilattuna +20 €.

Kysythän vanhemmiltasi luvan tilaamiseen!Miten toimin?


1. Kysy lupa vanhemmiltasi.
2. Päätä millaisen hevosen haluat, ja etsi mahdolliset mallikuvat.
3. Lähetä tilauskaavake sähköpostitse.
4. Maksa varausmaksu.
5. Saatuasi kuvat, hyväksy tuote ja maksa loppumaksu.
6. Nouda hevosesi Postista tai saa se kirjekuoressa kotiin.Tilaaminen


Tehtyäsi tilauspäätöksen, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen varjaner.lineberry[at]gmail.com ([at] = @). Liitä sähköpostiisi etunimesi, sukunimesi ja alla oleva kaavake täytettynä.

Kankaat: mieluiten kankaan numero ja nimi
Harja: mieluiten harjalangan numero ja nimi, sen lisäksi pituus. Harjan lisätiedot myös tähän (esim. jos haluat kaksirivisen harjan tai vaikka epätasaiseksi trimmatun harjan).
Merkit ja muu väritys: pään merkit, tummennokset, muu väritys, herasilmät... mikäli näitä on
Rotu- ja sukupuolitoive:
Muuta: esim. kysymyksiä tilausvarusteista tai muu erityispyyntö, esimerkiksi leveä välikappale
Toimitusosoite: etunimesi, sukunimesi, postiosoite (tarkista paikkakunnan postinumero!) sekä puhelinnumero postitusta varten. Puhelinnumero voi olla myös esimerkiksi vanhemman, numeroa tarvitaan Postille, joka lähettää numeroon tekstiviestin kun paketti on noudettavissa.

Suuntaa-antavat mallikuvat auttavat hahmottamaan niin merkkejä, kirjavuutta kuin yleisilmettäkin. Kuva ei kuitenkaan ole pakollinen.

Varmistan materiaalien riittävyyden ja kerron hinta-arvion. . Tämän lisäksi annan maksutiedot varausmaksun maksamiseen (varausmaksu 25% hevosen hinnasta). Aloitan tilauksen teon, kun varausmaksu on suoritettu.

Lähetän sähköpostitse kuvia hevosesta sen valmistuttua ja maksutiedot tilauksen maksamiseen (loput 75% hevosen hinnasta + postikulut).
Vien hevosen Postin kuljetettavaksi mahdollisimman nopeasti, kun maksu näkyy tilillä.Tilausjono: 1/3


- Musta velboashettis tähdellä

Maksaminen


Tilaushevosten maksu onnistuu vain tilisiirrolla.

Tilaushevosista peritään varausmaksu, joka on 25% hevosen lopullisesta hinnasta. Hevosen valmistuttua peritään loput 75% hinnasta, sekä postikulut (alkaen 3 €).
Varausmaksu palautetaan vain, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen ja näin erikseen sovitaan.
Varausmaksun tarkoituksena on vähentää turhia tilauksia ja antaa tilausjonosta tilaa niille, jotka todellisuudessa keppihevostilauksensa haluavat ja aikovat myös maksaa.
Pähkinänkuoressa:
- Keppihevoset ovat huolellisesti käsintehtyjä ja jokainen on erilainen, tilaajan toiveiden mukainen.
- Maksu suoritetaan pankkitilille, ei käteisenä tai etenkään postitse, kahdessa osassa; varausmaksu ja loppumaksu.
- Hevonen postitetaan ilman täytteitä ja keppiä, ellei toisin sovita. Hintoihin lisätään postikulut (3 € ylöspäin riippuen esimerkiksi kankaasta ja harjan pituudesta). Hevosen voi myös noutaa Inarin kunnan alueelta.
- Tehtyä tilausta ei voi perua.

Kangas- ja lankavaihtoehdot hevosiin sivun alaosassa.Hinnat:

Perushevonen 50 €
Kangas fleeceä, yksinkertainen merkki ja perusmittainen harja ok. Perustummennokset turpaan ja silmiin sekä herasilmät myös ok.
Kankaat 1-9

Perushevonen isolla merkillä 55-65 €
Perushevonen isolla tai monimutkaisella merkillä (kuten valkopää tai monimutkainen läsi, mallikuva auttaa hahmottamaan!).
Kankaat 1-9

Kaksivärinen kirjava hevonen 65+ €
Kangas valkoista ja vapaavalintaista fleeceä, merkit, tummennokset ja perusmittainen harja ok.
Kankaat 1-9

Erikoiskankainen perushevonen 65 €
Kangas yhtä erikoiskankaista, yksinkertainen merkki ja perusmittainen harja ok. Perustummennokset turpaan ja silmiin sekä herasilmät myös ok. Huom! Toimituskulut kalliimmat.
Kankaat 10-19

Erikoiskankainen perushevonen isolla merkillä 70-85 €
Kangas yhtä erikoiskankaista, iso tai monimutkainen merkki (kuten valkopää tai monimutkainen läsi, mallikuva auttaa hahmottamaan!) ja perusmittainen harja ok. Perustummennokset turpaan ja silmiin sekä herasilmät myös ok. Huom! Toimituskulut kalliimmat.
Kankaat 10-19

Erikoiskankainen kirjava hevonen 75+ €
Kangas valkoista ja vapaavalintaista erikoiskangasta, merkit, tummenokset ja perusmittainen harja ok. Huom! Toimituskulut kalliimmat.
Kankaat 10-12

Muuta:


Pitkä harja + 5 € ja siitä ylöspäin
Perusmitta on noin 15cm, pitkä harja on sitä pidempi. Lopullinen hinta määräytyy pituuden mukaan.

Paksu harja + 5 € ja siitä ylöspäin
Kaksi tai useampi rivi harjalankoja. Lopullinen hinta määräytyy lankarivien mukaan. Myös tupoittain paksun harjan kiinnittäminen on mahdollista.

Avattu harja + 10 € ja siitä ylöspäin
Perusmittainen +10 € ja siitä pidempien hinta määräytyy pituuden mukaan. Huom! Vain 7 Veljestä, Isoveli ja Nalle voidaan avata!

Pystyharja +15 €
Yksivärinen, kaksirivinen. Ei kiinnitetä lanka kerrallaan, mutta on kestävästi pystyssä ja kiinni. Huom! Toimituskulut kalliimmat.

Vuonohevosen pystyharja +25 €
Kolmerivinen, siima keskellä. Ei kiinnitetä lanka kerrallaan, mutta on kestävästi pystyssä ja kiinni. Huom! Toimituskulut kalliimmat.

Muu väritys +7 € ja siitä ylöspäin
Esim. löyhä pilkutus +7 €, papumus +10€ ja tummennoksilla toteutettu kirjavuus +15 €. Huom! Voi kulua käytössä.

Mukaan tilattavat varusteet tekonahasta tai nahasta + 10 € ja siitä ylöspäin
Esimerkiksi riimu tai suitset. Kysy lisää! Valitettavasti varusteita on mahdollista tilata vain tilaushevosten mukaan.

Silmät
Tilauksille tulee standardina mustat huovasta valmistetut silmät. Erityisesti mustille hevosille ja erittäin tummien tummennosten päälle suosittelen ruskeita silmiä.
Erikoissilmät on valmistettu tekonahasta ja ne kestävät vesisadetta ja kosteutta, mutta uimaan ei niitä suositella vietävän. Erikoissilmät voidaan valmistaa tilaajan toiveiden värisiksi.


Standardisilmät
ei lisähintaaHerasilmät
ei lisähintaaRuskeat silmät
ei lisähintaaRuskeat erikoissilmät
+ 10 €Ruskeat erikoissilmät
+ 10 €Ruskeat erikoissilmät
+ 10 €Erikoisherasilmät
+ 10 €Tilaajan toiveen mukaan
toteutetut vihreät
kissamaiset erikoissilmät
+ 10 €
Kankaat ja langat