Muuta


Varja

Veteraanirajan ylittänyt senioriharrastaja täällä hei. Oon syntynyt kesällä 1993, ja ensimmäisen keppihevoseni tein jo vuonna 2000. La Pleine Luna perustettiin ystävän kanssa vuonna 2002 ja sen hiivuttua pystytin itselleni enemmän virtuaali- ja myyntitoimintaan painottuvan Frozen Solon.
Myöhemmin englanninkielinen nimi alkoi tuntua nihkeältä ja toiminnan painottuessa entistäkin enemmän tilaus- ja myyntitoimintaan, koin parhaaksi vaihtaa nimen ja konseptin helpompaan.


Asuin lapsuuteni kaukana napapiirin pohjoispuolella, missä kävin myös lukion, ja sittemmin muutin rannikolle opiskelemaan mediaa. Valmistuttuani kaipuu kotiin vei räpylät takaisin Inarijärven rannoille.

Rakastan mm. pakkasta, coca-colaa, kahvia, musiikkia ja valokuvausta. Isältä perityn saamelaistaustan vuoksi kunnioitan luontoa ja viihdyn paremmin korvessa kuin kaupunkien hälinässä.
Käytän netissä lähinnä nimiä Varja ja Varjaner, tai Varjaner Lineberry, mutta ne eivät ole oikeita nimiäni. Valokuvausblogi löytyy tästä osoitteesta ja minut saanee parhaiten kiinni footeristakin löytyvästä sähköpostiosoitteesta varjaner.lineberry[at]gmail.com ([at] = @).


Olen enemmän tai vähemmän aktiivisesti mukana Suomen keppihevosharrastajat ry:n toiminnassa sekä Nettikeppihevoslehti Villaharjojen toimituksessa. Näiden lisäksi olen osa Suomen keppihevosfoorumin ylläpitoa ja autan hieman Suomen keppi- ja puuhevosrekisterin kanssa.


Frozen Solon kasvattiliite oli Frozen ja islanninhevosilla frá Avvil.
Hevosten nimiin ei tarvitse vaihtaa Valakian uutta kasvattajanimeä.
Liite tulee tallin tammojen varsoille eli kasvateille, ei kaikille tekemilleni hevosille.
Otathan yhteyttä, mikäli haluat hevosistani sukua omillesi. Huomioi kuitenkin, että vaadin hevosten olevan samaa rotua, tai poikkeustapauksissa järkeviä risteytyksiä, ja niillä on oltava selkeät sivut kuvineen.

Sivuilla olevat hevoset eivät ole myynnissä. Myytävät menevät Suomen keppihevosfoorumille ja/tai tallin blogiin tai instagramiin, joten kannattaa seurata niitä! Tilaussivu löytyy täältä.